To je zagotovo ena boljših, če ne kar najboljša rulada kar sem jih kdaj jedla, no pa tudi naredila! Biskvit je namreč obogaten z jabolčno čežano ter nastrganim korenčkom, kar naredi to rulado tako izjemno in ekstremno sočno. No, pa tudi glede okusa je ta rulada prava poezija prijetnih arom cimeta in ostalih začimb, ki se med seboj čudovito dopolnjujejo in dlje ko bomo rulado imeli v hladilniku, bolj okusna bo. Zato je ta sladica lahko izredno dobra rešitev, kadar pričakujemo večje število gostov, saj jo lahko pripravimo že kakšen dan prej ter si tako olajšamo delo oziroma prihranimo čas za ostale priprave, rulada, pa bo tako le še okusnejša. Premazana je s kremo, ki je sestavljena iz kremnega sira, javorovega sirupa, sladke smetane, itd. ter ima zato »strukturo« nežne in lahke vaniljaste kreme, ki se čudovito poda k sočnemu in aromatičnemu biskvitu. Jabolčno-korenčkova rulada je sladica, ki se zagotovo prileže v vseh hladnejših mesecih, saj nas s svojim lepim okusom takoj zapelje in popelje v najbolj čaroben čas v letu!