Sezona peke piškotov se je pričela in prav povsod jih je polno. Socialna omrežja so preplavljena z raznoraznimi recepti in oblikami, tiskane ter televizijske reklame nas stalno spominjajo na prihajajoče praznike in lepo obložene mize…. Človek postane kar malo zmeden, katere piškote sploh pripraviti, da ne bodo spet tisti, ki smo se jih že vsi malo naveličali in da bodo tudi dovolj posebni, da lahko z njim koga presenetimo ali pa da se s pripravo le-teh doma preprosto in na sproščen način pozabavamo skupaj z otroki.
Pri nas doma se z otrokoma zelo radi zberemo za mizo in počnemo kaj zabavnega, kreativnega ter smo navdušeni, ko naš dom omamno zadiši. In tokrat je še posebej omamno in »božično« dišalo po maslenih cimetovih piškotih! Priprava teh piškotov pa je bila tako zelo zabavna in drugačna, da se bojim, da bomo letošnje leto pekli in jedli samo še te piškote. »Krivec« za to so OK dobrote, ki ponujajo te zabavne personalizirane lesene pečate z različnimi motivi. In ker v teh težkih časih rada podprem slovenske proizvajalce, so me tile pečati, ki so slovenski proizvod iz bukovega lesa, takoj prepričali. Iz prve roke vam lahko povem, da sta bila otroka navdušena, ko sta lahko na popolnoma preprost način pripravljala piškote, ki so nosili njuno ime, jaz pa sem bila presrečna, ko sem ju opazovala, kako zelo sta se trudila in skoraj tekmovala, kdo bo naredil lepši in bolj izrazit odtis svojega imena, pri tem pa sta njuna obraza kar žarela od zadovoljstva in vzhičenja. Res sta bila navdušena, ko sta pripravljala nekaj tako drugačnega ter zabavnega in to celo z lastnim imenom. Pa da ne povem, kako hitro je minil ves ta čas, ko smo jih pripravljali, zato so tile piškoti v našem domu pustili resnično lep pečat.
Recept za omamno dišeče, krhke ter »zabavne« piškote vam podarjajo OK dobrote!





